X-men kullen


Kullen föddes mitt i natten den 15 maj 2022. Förlossningen var inte helt okomplicerad då Zanzi och jag hade helt olika åsikter om vart hon skulle föda. Den garderob som hon valt ut ansåg jag vara helt olämplig. Efter mycket om och men så fick jag ge efter - det var tydligt att hon gick och höll igen. Det kändes inte bra, så jag fick röja och städa ur garderoben och flytta in bolådan så det var åtminstone någorlunda säkert att föda där. Och förlossningen kom igång på en gång. Tyvärr förlorade vi den sistfödde som var helt livlös vid födseln. Zanzi ville inte veta av henne och jag gjorde vad jag kunde för att få fart på henne men det gick tyvärr inte. Vet inte om det hade något att göra med vår inledande oenighet, det fanns inget synligt som kunde ge oss några ledtrådar.

 Tre friska fina kattungar blev det ändå varav en charcoal hona! Jag har länge tänkt att om jag får en charcoal hona ska hon heta Mystique och det blir ett x-men tema på den kullen. Två svartspottade hanar blev det med, Wolverine och Magneto. De har alla utvecklats fint och gått stadigt upp i vikt under sin uppväxt.

 

Snyggingen SE*Cloud Forest’s Rocky Road är pappa, och det är en väl hälsotestad kille som kommer från välskannade linjer. Länk till provparning i Pawpeds där man kan se resultaten. En kille med supertrevligt temperament och kommer från linjer som inte bara är väldokumenterat hälsosamma utan även välmeriterade på utställningar - Rocky själv är Internationell Champion, både Rockys pappa och Rockys farfar är Supreme Champion. Så även denna kull bådar gott för oss som är intresserade av  utställningar. Länk till provparning i SVERAK där man kan läsa mer. Stort tack till Anna och Axel på SE*Cloud Forest’s för lånet av denna fina kille! Och tack för lånet av bilderna på Rocky.


RockyRoad1
RockyRoad2
RockyRoad3

Wolverine

DSC_0415
DSC_0371
DSC_0400
DSC_0355
DSC_0417
Wolverine
Wolverine
Wolverine
Wolverine

FLYTTAT

En nyfiken och social kille som vill vara med där det händer, en riktig upptäckare som är först ut att testa nya saker. Kommer alltid fram och hälsar när han möter en. En kille med lite mörkare kallare ton på rosetter och päls.

Mystique

Mystique
Mystique
Mystique & Magneto
Mystique & Magneto
Mystique
Mystique
Mystique
Mystique

STANNAR

Social och trevlig, supermysig charcoal tjej. Det är full fart allt som oftast med en hel del bus och upptåg. Morrar åt alla om hon får tag på något byte som är "hennes". Jättespännande med charcoal så denna fina tjej stannar hos oss. 

Magneto

DSC_0599_block
DSC_0651_block
DSC_0653_block
DSC_0655_block
DSC_0550_block
Magneto
Magneto
Magneto
Magneto
Magneto
Magneto
Magneto

FLYTTAT

Magneto är en nyfiken, social och busig kille. Aningens lugnare än sina syskon, men vill gärna vara med där det händer ändå. En lite mindre kille som troligen inte blir så stor. Har en viss förkärlek för andra katters svansar, det är väldigt kul att jaga dessa. Lite ljusare guldfärgad nyans med glitter och fina rosetter.